25 gram Gær
3 dl.Sødmælk
100 gram Smør
1 tsk.Salt
1 tsk sukker
1 æg + 1 til pensling
600 gram hvedemel
500 gram pølser
ketchup

Mælken lunes og gæren røres ud heri.
Smørret smuldres med fingrene i melet til det ligner revet ost.
Mælken med gæren, salt, sukker og æg tilsættes og dejen æltes glat og smidig. Dejen hæver overdækket 1 time. Dejen æltes herefter let igennem og deles i 4 lige store stykker, der hver rulles ud til en cirkel og deles i 6 trekanter (der skal være 24 trekanter ialt). En lille klat ketchup lægges på hver trekant sammen med en pølse og trekanten rulles sammen fra den brede ende og lægges med snippen nedad på bageplade. Hornene efterhæver 30 minutter, pensles med æg og bages 15-20 min i forvarmet ovn ved 200 grader C. alm. ovn.