Batsberg.dk
Opskrifter og tilfældige noter
••••••• Hovedretter •••••••
Beef madras
Blomkålsgratin
Brændenældesuppe
Burgerbøffer
Carnitas
Dumplings
Fish'n'chips
Fiskefileter på bund af grønt
Gumbo
Hjaltes krabbeburger
Hotdogs, slow food
Hyldeblomstsaft
Kalkunkød i römertopf
KFC Drumsticks
Kotelet forskerens råd
Lakselasagne
Pizza, koldhævet
Pølsehorn
Sous vide erfaringer
Svensk pølseret
Svinekæber i römertopf
••••••• Tilbehør •••••••
Gulerodscreme
Hummus
Selleri creme
Syltede rødløg
Ærte pure
••••• Sauce, dressing •••••
Bernaise
BBQ sauce indkogt
Burgerdressing
BBQ sauce, varm
Chimichurri
Creme fraiche dressing
KFC Honey BBQ sauce
Kirsebærsauce
Pulled Pork, rubs & sauces
Rom sauce
Rødvinssauce
Tartar sauce
Whiskey sauce
••••••• Brød og kage •••••••
Burgerboller
Fladbrød (rullekebab)
Focassia med krydderurter
Chockoladekage
Franskbrød, koldhævet
Franskbrød med rom melasse
Hotdog brød
Majs pandekager (Tortillas)
Pita
••••• Desserter •••••
Baileys
Rom budding
Skildpaddeis
Skildpadde mousse
••••••• Andet •••••••
Gløgg
Øllebrød
2 dåser krabbe kød
300 g fisk, f.eks torsk eller sej
1/2 finthakket løg
3 spsk cremefraiche
1 æg
1-2 skiver toastbrød i tern
salt
citronsaft
chilisauce
Køres i blenderen, vendes i rasp og steges i smør
Anrettes i burgerboller med salat, avocado, rødløg og aioli