Batsberg.dk
Ca. 50 topskud / små brændenælder
Sautér et løg i smør, lad bændenælder simre lidt med. Tilsæt 1/2 L hønsebullion
Salt + peber
Blend til sidst og tilsæt evt. lidt fløde
Batsberg.dk
Batsberg.dk
Blødkogt æg
Forretter
Brændenældesupper
Salater og grønt
Hokaido mos
Untitled Page
Gulerodscreme
Hovedretter
Antipasti som hovedret
Beef Madras
Burgerboller
Burgerbøgger
Carnitas
Culotte intervalstegt
Dumplings
Fish'n'Chips
Fiskefileter på grønt
T-bone med risotto
Mad med rester
Resteragout a la bolognese
Bøf i går - grønt idag
Sauce & dressing
BBQ varm sauce
BBQ indkogt
Bernaise sous vide
Bernaise i sifon
Chimichurri
Citron mayo
Creme fraiche dressing
Bagværk
Fladbrød (rullekebab)
Foccasia med krydderier
Franskbrød, koldhævet
Franskbrød med melasse
Desserter
Baileys creme
Drinks
Baileys
Gløgg
Untitled Page 2