1 stk. Hokkaido græskar bages i ovnen evt. 1-2 dage før hvor ovnen alligevel er tændt.
Det skal blot deles i store stykker som er pakket ind i sølvpapir

1 tærtedej indkøbes


Fyld til græskartærte 225 g kondenseret mælk på dåse (indkogt mælk med sukker) 200 g sukker ¼ tsk stødt revet muskat ¼ tsk stødt ingefær ¾ tsk stødt kanel 1 æg
Tilbehør til græskartærte 2 dl piskefløde 2 spsk ahornsirup
  • Skrab græskarkødet ud og vej det af, så der er 425 g. Brug også lidt af skallen.
  • Kom det i en skål sammen med kondenseret mælk, æg, sukker og krydderier.
  • Blend græskaret til en ensartet masse. Tænd ovnen på 175 grader.
  • Læg dejen i en form og hæld græskarmassen i.
  • Bag tærten i 30-40 min.
  • Lad den køle af inden den skal spises.